sâmbătă, 12 iunie 2010

Doua personaje noi..EL si EA, nu EU, doar EA

DE CE unii oameni considera ca pentru o singura fapta meriti sa ti se puna o eticheta asemenea unui borcan de gem, de muraturi, asemnea unui caiet de mate sau pur si simplu asemenea pesoanelor care fac anumite chesti foarte multe ori si mereu gresesc la fel ( daca gresesc) sau mereu jignesc la fel ( daca jigesc ) sau cel putin fac acelasi lucru de mai multe ori asemenea unui tic nervos al carui control este imposibil sa il obtii fara a realiza in primul rand existenta sa si fara o vointa imensa. uneori faci un lucru pentru ca pur si simplu nu realizezi consecintele pe moment, alte ori, desi le realizezi, preferi sa te prefaci ca nu le vezi, sau preferi sa te comporti ca si cand nu ar exista ( apropo de post-ul anterior a considera ca nu vezi anumite consecinte desi sunt chiar sub ochii tai si le onstientizezi se numeste a nu-ti pasa ? )
orice ai alege( sa iti pese sau nu) exista avanaje si dezavantaje. Intrebarea si problema mea sunt: cum le contorizezi? cum alegi ce e mai bine (in funcie de avantaje si dezavantaje) ?
Le numeri? ma indoiesc .. pentru ca nu depinde nimic de numarul lor, mai degraba de taria lor si de importanta pentru individ/ persoana. Si atunci cum iti dai seama de taria lor? in functiie de propriile interese.... dar daca ajungi la o egalitate perfecta? (EL ar zice probabil ca nu exista egalitate fixa, EA, nu EU, auzind asta l-ar cotrazice) si totusi.. se poate .. atunci in functie de ce decizi?....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu