joi, 10 iunie 2010

...

Exista momente in care sti exact ce vrei sa faci sau ce vrei sa zici si cu toate astea faci sau zici exact pe dos. Sunt acele momente in care anticipezi reactiile celor din jur si cu toate aste nu reusesti sa faci sau sa zici ce vrei tocmai pentru ca iti este frica de acele reactii, tocmai pentru ca ai vrea ca reactiile acelea sa nu ia nastere niciodata. In fiecare dintre aceste momente manifest o ura imensa fata de propria-mi persoana, care oricum se autosupune unui continuu proces de degradare, singura metoda de sustragere fiind mult prea greu de atins.Seamana cu unul dintre acele vise in care alergi, alergi,alergi si nu te mai opresti, nu sti incotro alergi, de ce alergi, pentru cine alergi, nici macar cat de repede... tot ce sti este ca alergi in incercarea ta de a gasi un refugiu din calea "furtunii"... alergi...alergi...alergi si pasii tai ajung parca sa isi piarda si ecoul in drumul lor neoprit, singurul lucru care mai ramane de la inceputul calatoriei esti tu, dar nici tu nu esti acelasi.. esti el.. alt tu;un tu pentru care ziua ta de azi devine ieri si cu fiecare zi de azi se mai adauga un ieri. Dar nu asta vroiam sa spun... vorbeam de degradare.. autosupunere catre degradare... ma intrebam daca nu cumva e molipsitoare? Ma indoiesc.. fiecare face propriile alegeri...Dezamagesti persoane... persoane pe care nu ai crezut vreodata ca le vei dezamagi, doar pentru simplu fapt ca ti mult pre mult la ele si cu toate acestea intr-o fractiune de secunda un intreg univers se poate prabusi sub greutatea unei greseli.. asa e dezamagirea.. naspa!
ce faci cand esti dezamagit..e usor,depinde...ierti,uiti,o iei de la inceput, iubesti,crezi...din nou. Dar atunci cand ai dezamagit pe cineva? cum iti treci piciorul drept in fata piciorului stang si invers in continuare, cand sti ca din cauza ta o lume este distrusa, cum smulgi o caramida dintr-un zid,zdrobindu-l cu intreaga-ti neputinta, fara sa iti pese? te poate invata cineva sa nu iti pese,ori e nativ? si daca e nativ e mai bine ca nu iti pasa,sau nu? cu siguranta e mai usor sa nu iti pese..
Se tinde spre calea usoara si deci spre nepasare...si daca totusi incerci sa lupti cu minotaurii si sa stingi flacarile dragonilor si iti pasa...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu