miercuri, 11 august 2010

the stars just shine.

uneori tot ce imparti cu o persoana este un moment. o clipa in care inimile voastre au batut sincron desi in sentimente diferite. bataia a fost acolo in acelasi timp si a decis ca poate e mai bine sa ramana unica,singura,pierduta in imensitatea sentimentelor. si ai fi vrut ca unicitatea sa dispara, sa poti spune ca au ramas asa pentru eternitate.. sau daca nu macar pentru o farama de timp.. dar nu. s-au incapatanat aceste doua inimi sa se desparta dupa ea...
si atunci de ce sa mai existe? ca sa fie unica? si apoi sa ce? sa zdrobeasca visele unui copil sau din contra sa hraneasca iluziile altuia? ironia sortii e ca amandoi priviti acelasi cer , dar nu priviti aceiasi stea.
poate ti-ai putea dori, vazand o stea cazatoare, ca unicitatea sa dispara.. dar nu se va intampla...va fi acelasi lucru, acelasi sentiment, acelasi gol asteptand doar sa fie plin.Sti ca nu va fi niciodata, pur si simplu se va micsora.. dar golul va ramane si asa ajungem cu toti sa avem suflete ciuruite, asemenea unei bucati de cascaval rontaite de un soricel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu